Siirry sisältöön

Maatalouden laskentapalveluiden ammattilaisen verkkosivut uudistuivat

Agripolku Oy tarjoaa maatilayrittäjille ratkaisuja mm kirjanpidosta liiketoiminnan kehittämiseen ja tulevaisuuden ennakointiin. Nyt tulevat asiakkaat voivat löytää heidän palvelunsa uusien raikkaiden verkkosivujen kautta.

Agripolku Oy

Agripolku Oy on maatalouden laskentapalveluiden kokenut ammattilainen

Agripolku Oy on maatalouden talouslaskentapalveluihin erikoistunut palveluyritys. He tarjoavat maatilayrittäjille ratkaisuja mm kirjanpidosta liiketoiminnan kehittämiseen ja tulevaisuuden ennakointiin. Heidän tärkeimmät palvelunsa ovat Neuvo2020-palvelut sekä yhtiöittämiskartoitukset.

Verkkosivu-uudistuksessa selkeytettiin sivuston rakennetta ja sisällössä keskityttiin palveluiden ja ajankohtaisten uutisten näkyvyyteen. Sivuston ulkoasun toteutuksessa yhdistettiin Agripolun vihreys kotimaisen maaseutumme kauneuteen sekä pohjoismaisen selkeyteen ja raikkauteen.

Verkkosivu-uudistuksen lopputuloksena Agripolku sai helposti päivitettävät, kaiken kokoisilla päätelaitteilla, puhelimista tietokoneisiin, toimivat, turvalliset (https) ja pitkälle tulevaisuuteen kestävät verkkosivut.

Voitte tutustua Agripolun uudistuneisiin sivuihin osoitteessa www.agripolku.fi.

Vieritä ylös