Siirry sisältöön

Fi-verkkotunnusvälitys

Olemme virallinen Viestintäviraston verkkotunnusvälittäjä. Rekisteröimme puolestasi verkkotunnuksesi Viestintäviraston ylläpitämään verkkotunnusrekisteriin. Lisäksi hoidamme verkkotunnukseen liittyvien tietojen päivittämisen ja voimassaoloajan uusimisen.

Koti / Palvelut / Fi-verkkotunnusvälitys
fi_valittaja_iso

Digiteekki toimii verkkotunnusvälittäjänä.

Fi-verkkotunnus on luotettava, turvallinen ja suomalainen valinta. Kaikki yritykset, yhteisöt ja yksityishenkilöt kotipaikasta riippumatta voivat rekisteröidä itselleen fi-verkkotunnuksen.

Jokaisella verkkotunnuksen käyttäjällä pitää olla oma verkkotunnusvälittäjä, joka hallinnoi verkkotunnuksia käyttäjän puolesta ja huolehtii koko asiakassuhteesta. Viestintävirasto valvoo, että verkkotunnusvälittäjä noudattaa tietoyhteiskuntakaaren säädöksiä.

Rekisteröimme puolestasi verkkotunnuksesi Viestintäviraston ylläpitämään verkkotunnusrekisteriin. Hoidamme myös nimipalvelimet verkkotunnukselle. Lisäksi hoidamme verkkotunnukseen liittyvien tietojen päivittämisen, voimassaoloajan uusimisen ja irtisanomisen. Vaihdamme tarvittaessa myös verkkotunnuksen välittäjältä toiselle tai siirrämme tunnuksen toiselle käyttäjälle.

Tarjoamme myös verkkosivutilaa ja valmiita kotisivuja.

Vieritä ylös