Siirry sisältöön

Verkkoneuvos

Digiteekki Oy toteuttaa käyttäjäystävällisiä nettisivuja yrityksille, yhdistyksille ja kyläyhteisöille. Verkkoneuvos varmistaa, että uuden ajan vaatimuksiin sopivat mobiiliystävälliset kotisivusi tulevat huomatuksi verkossa.

Koti / Tuotteet / Verkkoneuvos
digiteekki

Verkkoneuvos - verkkosivut yrityksille, yhdistyksille ja hankkeille

Digiteekki Oy on toteuttanut lukuisia käyttäjäystävällisiä nettisivuja yrityksille, yhdistyksille ja kyläyhteisöille. Verkkoneuvos varmistaa, että uuden ajan vaatimuksiin sopivat mobiiliystävälliset kotisivusi tulevat huomatuksi verkossa.

  • Hakukoneoptimointi
  • Kävijäseuranta
  • Käytettävyys
  • Mobiiliystävällisyys ja reponsiivisuus
  • Sosiaaliseen mediaan integroitu
  • Tekninen tuki ja käyttökoulutus ovat aina osa palveluamme.

Kotisivut ja verkkopalvelut yhdessä

Verkkoneuvos voidaan helposti liittää osaksi kaikkia Digiteekin olemassa olevia verkkopalveluita:

  • Liitä kotisivut osaksi verkkokauppaa
  • Rakenna hankkeellesi kotisivut hankkeen viestinnän tukemiseksi
  • Luo yhteisösi sisäiseen viestintään tarkoitettu verkkoympäristö, intranet
  • Kehitä kyläyhteisösi verkkopalveluja

Voit tutustu viimeisimpiin verkkosivu- ja verkkopalveluprojekteihimme blogissamme.

Haluatko perustaa verkkokaupan?

Verkkoneuvos vastaa toiveisiisi. Verkkoneuvokseen toteutettu verkkokauppa on joustava ratkaisu erikokoisten verkkokauppojen tarpeisiin. Kerro millaisen kaupan haluaisit ja räätälöimme sinulle sellaisen.

Hankintapyyntöihin vastataan pääsääntöisesti vuorokauden kuluessa. Annettuja tietoja käsitellään luottamuksellisesti, niitä ei jaeta eteenpäin.

Ryhdy verkkokauppiaaksi jo tänään.

Ominaisuudet

Vaivaton

Nettiputiikilla perustat yrityksellesi oman verkkokaupan helposti, nopeasti ja edullisesti. Me pidämme huolen tekniikasta, joten voit keskittyä tuotteisiin ja kaupankäyntiin täysipainoisesti.

Tyylikäs

Puotisi ilme on alusta alkaen erottuvan elegantti. Ymmärrämme, että mielipide-eroja on olemassa, joten ulkoasu on suunniteltu helposti räätälöitäväksi.

Halutessasi muutamme kauppasi ilmeen visiosi pohjalta avaimet käteen -periaatteella. Tyytyväisyystakuulla.

Laskutaitoinen

Voit jättää sekä varastonhallinnan että tilaustietojen säilömisen putiikkisi huoleksi. Putiikin hallintanäkymä paljastaa, kun tuotteet uhkaavat käydä vähiin ja se näyttää senkin, mihin ne kaikki ovat hävinneet.

Turvallinen

Kukin kauppa on asianmukaisesti suojattu tietomurtojen varalta. Palvelumme suo mielenrauhan kauppiaan lisäksi myös ostajille.

Monipuolinen

Maksutapojen runsaus takaa kauppasi olevan kaikkien käytettävissä. Runsaat toimitustapavaihtoehdot takaavat, ettei potentiaalinen asiakas jätä ostosreissua kesken kuljetusvaikeuksien tähden.

Nykyaikainen

Kaikki tuotteet eivät ole fyysisiä. Loossin avulla voit käydä kauppaa säveltämistäsi kappaleista, ottamistasi valokuvista, tai omakustannekirjasi sähköisistä kopioista.

Nettiputiikki luo jokaista ostettua tuotetta kohden latauslinkin ja toimittaa sen ostajalle. Kauppa käy ja tuotteet siirtyvät silloinkin kun nukut.

Reilu

Tuotteiden ja tuoteryhmien lukumäärä on rajaton.

Verkkokauppasi alkutaivalta helpotetaan ilmaisella kokeilujaksolla. Ensimmäisestä päivästä alkaen käytössäsi ovat kaikki tarvittavat toiminnot.

Hintatietoinen

On täysin normaalia, ettei myyntiä aina tule. Lasketteluvälineiden menekki on pienempää kesäkaudella. Siksi verkkokauppiaalle on edullista maksaa vain toteutuneista kaupoista.

Lue lisää hinnoittelusta.

Yhteistyökykyinen

Nettiputiikin ympärille voi rakentaa yrityksen verkkosivuston. Järjestelmä tukee Google Analytics -kävijäseurantapalveluita.

Vieritä ylös