Siirry sisältöön

TTY:n soittokunnan puhallinorkestereiden verkkosivulla puhaltaa raikkaat tuulet

Tampereen työväenyhdistyksen soittokunta on perinteikäs ja aktiivinen harrastajapuhallinorkesteri, jonka kokoonpanoihin kuuluvat Puistotornin puhaltajat, nuoriso-orkesteri Música sekä puhallinorkesteri Seitsikko.

puhaltajat-2

TTY:n soittokunnan verkkosivusto uudistettiin 130-vuotisjuhlavuoden kunniaksi

Tampereen työväenyhdistyksen soittokunta ry (TTY:n soittokunta) on vuonna 1887 perustettu perinteikäs ja aktiivinen harrastajapuhallinorkesteri, jonka kokoonpanoihin kuuluvat noin 30 soittajasta koostuva Puistotornin puhaltajat, nuoriso-orkesteri Música sekä erityisesti tilauskeikkoja tekevä puhallinorkesteri Seitsikko.

Soittokunnan vanhat verkkosivut eivät enää vastanneet soittokunnan nykyistä toimintaa ja sivuston ilmekin kaipasi pientä pintaremonttia. Suunnittelimme soittokunnalle uuden raikkaan ulkoasun verkkosivuille, joka ilmentää modernia ja iloista soittokuntatoimintaa. Soittokunnan oma valokuvaaja tarjosi lisäksi verkkosivun käyttöön uusia upeita valokuvia, joista välittyy hienosti soittokuntaharrastuksen tunnelma. Sivujen sisällössä keskityttiin TTY:n soittokunnan kokoonpanojen esittelyyn sekä orkesterien esiintymisten markkinointiin.

Teknisesti verkkosivusto toteutettiin alan hyvien käytäntöjen mukaisesti responsiiviseksi ja kaikilla päätelaitteilla toimivaksi ja helposti erilaisiin sosiaalisen median kanaviin jaettavaksi. WordPress (sisällönhallintajärjestelmä, CMS) tarjoaa soittokunnan omalle tiedottajalle helpon tavan päivittää sivuston sisältöä.

Voit tutustua Puistotornin puhaltajien verkkosivustoon tästä ja tilata heidät vaikka omiin juhliisi.

 

Vieritä ylös