Siirry sisältöön

Säkyläläinen Rapumylly sai tuotteilleen verkkosivuston

Säkylässä toimivan ja Säkylän Pyhäjärvessä ravustavan Rapumyllyn tuotteet löytyvät nyt omasta verkkosivustostaan.

Rapujen ja rapuoluen myynti - Rapumylly

Rapujen ja rapuoluen tuotteet esille uuteen verkkosivustoon

Säkylän Rapumylly on rapuihin ja rapuolueeseen erikoistunut yritys, joka toimii kirkasvetisen ja runsasrapuisen Säkylän Pyhäjärven rannalla.

Rapumyllyn tuotteet olivat aiemmin Säkylässä majoitus ja ravintolapalveluita tarjoavan Huvila Haapsaaren verkkosivuston yhteydessä, mutta niiden löydettävyyttä ja näkyvyttä haluttiin parantaa ja toteuttaa niitä varten oma verkkosivustonsa, jossa Rapumyllyn tuotteet ja palvelut olisivat pääosassa.

Rapumyllyn verkkosivusto toteutettiin Huvila Haapsaaren kanssa samaan sivustomalliin, jolloin molempien rakenne, toimivuus ja ylläpidettävyys ovat samanlaiset, mutta kuitenkin sisällöltään ja ilmeeltään itsenäiset ja persoonalliset kokonaisuudet, joiden sisältöjä yrittäjän on helppoa ylläpitää ja muokata.

Rapumylly sai verkkosivuprojektissa omat persoonalliset verkkosivunsa, joilta asiakkaat löytävät helposti tarjolla olevat rapu, rapuolut sekä rapuryyppy tuotteet. Voit tutustua Rapumyllyn tuotteisiin nyt heidän verkkosivuillaan osoitteessa rapumylly.fi.

Vieritä ylös