Siirry sisältöön

Kalastuslupien verkkokauppa uudistui

Säkylän Pyhäjärven hoitoyhdistys ry:n kalastuslupien verkkokauppa uudistettiin.

kalastuslupakauppa

Kalastuslupien ostaminen ja tarkistaminen onnistuu jatkossa entistä helpommin uudistetusta verkkokaupasta

Pyhäjärvi on Satakunnan helmi, sen 25 kilometriä pitkä saareton järvenselkä on Etelä-Suomen pisin. Säkylän Pyhäjärven hoitoyhdistys ry huolehtii osaltaan vesialuiden osakkaiden edunvalvojana järvialueen elinvoimaisuuden ylläpitämisestä sekä monimuotoisuuden säilyttämisestä.

Yhdistyksen vuonna 2013 perustettu kalastuslupien verkkokauppa uudistettiin tekniikan osalta ja siirryttiin WooCommerce-verkkokaupparatkaisuun, joka tarjoaa modernin alustan helppoon verkkokaupankäyntiin.

Lupakaupan lisäksi järjestelmään toteutettiin kalastuslupien tarkastajia varten toteustus, jolla he voivat helposti järvellä ollessaan tarkistaa puhelimestaan tarkastettavan henkilön lupien voimassaolon.

Vieritä ylös