Siirry sisältöön

Huvila Haapsaaren verkkosivut uudistuivat

Huvila Haapsaaressa tarjoaa majoitus- ja ravintolapalveluita rauhallisessa ja ainutlaatuisessa tunnelmassa kauniin ja kirkasvetisen Säkylän Pyhäjärven rannalla.

Huvila Haapsaari

Huvila Haapsaaren majoitus- ja ravintolapalvelut uuden persoonallisen ja responsiivisen verkkosivuston päälle

Huvila Haapsaari tarjoaa majoitusta, rentoutumista ja ravintolapalveluita Säkylän Pyhäjärven rannalla. Haapsaari on myös monipuolinen kokous-, koulutus- ja juhlapaikka. Kesäravintolassa voit nauttia herkullisia ruoka-annoksia. Huvila Haapsaaren vanhoihin verkkosivuihin aika oli jättänyt lähtemättömän jälkensä ja oli tarvetta uudistaa sivut vastaamaan nykyaikaisia vaatimuksia.

Uusissa verkkosivuissa säilytettiin vanhojen verkkosivujen persoonallisen ilme, uudistamalla kuitenkin kaikki sen ympäriltä. Tuloksena oli hienosti puhelimilla toimivat sosiaaliseen mediaan jaettavissa olevat ja helposti päivitettävät ja turvalliset verkkosivut, jotka tulevat palvelemaan Säkylän seudulla majoitus- ja ravintolapalveluita hakevia mainiosti tulevina vuosina.

Tutustu Huvila Haapsaareen verkkosivuihin osoitteessa huvilahaapsaari.fi

Vieritä ylös