Nettiputiikki verkkokauppiaille

Digiteekki Oy:n kehittämä Nettiputiikki on uuden ajan turvallinen verkkokauppa, joka taipuu eri tarkoituksiin helposti ja vaivattomasti. Nettiputiikissa voi myydä perinteisten tuotteiden lisäksi mm. digitaalisia tuotteita, pääsylippuja, kalastuslupia jne.

Nettiputiikki on saanut innostuneen vastaanoton erityisesti teatterien lipunmyyntikauppana, koska Nettiputiikki-verkkokaupassa toimii myös varausjärjestelmä. Pääsylippujen lisäksi verkkokaupassa voidaan etukäteen myydä myös mm. kahvilippuja. 

Teattereille Nettiputiikki tarjoaa mahdollisuuden hallinnoida lipunmyyntiään helposti itse. Jopa ovimyynti on mahdollista ohjata verkkokaupan raportoinnin kautta, jolloin myyntiyhteenvedot ovat teatterin käytössä välittömästi näytöksen jälkeen.

 

Ainutlaatuinen yhteisöverkkokauppa

Nettiputiikki on kiinnostava verkkokauppa-alusta erityisesti sen yhteisöllisten ominaisuuksien ansiosta. Se soveltuu erinomaisesti esim. kylille, yritysverkostoille tai yhteisöille. Esimerkiksi tietyn alueen palveluntuottajat voivat yhdessä perustaa verkkokaupan, jossa jokaisella on oma loosinsa ja asiakas voi tehdä ostoksensa yhden kassapaikan kautta.

Tutustu nettiputiikkiin osoitteessa:

www.nettiputiikki.fi

Pyydä tarjous teatterisi verkkokaupasta.